Snelstart for Shopify

Snelstart

Your webshop orders effortlessly in Snelstart

View on App Store

Rating

3.8

feedback

6

Reviews

chart

#3,738

Shopify

Reviews Over Time

App Ranking

Time spent using app

  • Less than an hour
    0%
  • Less than a day
    0%
  • Less than a month
    0%
  • Less than a year
    17%
  • More than a year
    67%

Reviews Summary

The reviews for this Shopify App are mixed, with both positive and negative feedback. Positive aspects include the seamless integration between Snelstart and Shopify, which has streamlined administrative processes and improved overall business operations for many users. The app's user-friendly interface and automatic order updates in Snelstart have saved users time and effort. Additionally, the excellent customer support provided by the app developers has been highlighted as a significant benefit, with quick and helpful responses to queries and issues. On the other hand, negative feedback revolves around the lack of synchronization of updated orders between Snelstart and Shopify, leading to inaccuracies in accounting and manual adjustments. Users have expressed frustration with the app's handling of canceled or refunded orders, calling for improvements in automation and order processing to enhance efficiency and accuracy.

Highlights

Seamless integration between Snelstart and Shopify
User-friendly interface and automatic order updates
Excellent customer support
Lack of synchronization of updated orders
Need for improvements in automation and order processing

Rating Breakdown

  • 5
    50% (3 ratings)
  • 4
    33% (2 ratings)
  • 3
    0% (0 ratings)
  • 2
    0% (0 ratings)
  • 1
    17% (1 ratings)
Review RSS Feed Review RSS Feed

All reviews

4 / 5 Share

June 4, 2024

Werkt prima! handig dat alles doorgaat naar snelstart. De boekhouder moet nog wel alle orders daarna handmatig koppelen aan de uitbetaling. makkelijk als dat ook gelijk goed zou staan. verder blij dat deze koppeling er is!

Using app

--

Total reviews

2

Average rating

4.0

5 / 5 Share

May 27, 2024

Using app

Over 1 year

Total reviews

1

Average rating

5.0

Developer Reply

Veel plezier met de koppeling!

4 / 5 Share

May 22, 2024

Over het algemeen zijn we blij met de app en het maakt het doen en bijhouden van de boekhouding een stuk makkelijker. Wel zouden we graag meer functionaliteiten hebben omtrent orders die niet worden doorgezet. Een voorbeeld hiervan is mensen die een bestelling cash en pin in de winkel voldoen. Deze worden niet doorgezet en het is behoorlijk detective werk om achteraf de juiste informatie te vinden. We zouden de app wel aanraden

Using app

Over 1 year

Total reviews

2

Average rating

4.5

Developer Reply

Dank voor de mooie constructieve review. In het voorbeeld gaat het om deelbetalingen. Die zijn lastig; de waarde scheelt namelijk van de journaalpost. Op het dashboard van de koppeling tonen we tegenwoordig voor dergelijke transacties via een 'input' knop meer details (naast order_id ook de waarde van de deelbetaling), juist om onnodig uitzoekwerk te verminderen. Misschien moeten we in de toekomst de koppeling zelfs uitbreiden dat we deelbetalingen op een andere manier verwerken. We hebben contact met de klant gezocht en het requirement op onze scrumlijst gezet.

5 / 5 Share

May 22, 2024

Wij maken gebruik van de koppeling van Snelstart met Shopify, gerealiseerd via onze website Bestelpadel.nl, en kunnen met volle overtuiging zeggen dat het een uitstekende keuze is geweest voor ons bedrijf. Deze integratie heeft niet alleen onze administratieve processen gestroomlijnd, maar ook onze algehele bedrijfsvoering aanzienlijk verbeterd. De koppeling tussen Snelstart en Shopify werkt naadloos. ze hebben een zeer gebruiksvriendelijke interface ontwikkeld die het eenvoudig maakt om beide platforms te synchroniseren. Dankzij deze koppeling worden onze orders automatisch bijgewerkt in Snelstart, wat ons veel tijd en moeite bespaart. Geen gedoe meer met handmatige invoer van gegevens; alles loopt soepel en efficiënt. Een van de grootste pluspunten van deze koppeling is de uitstekende support. Iedere keer dat we een vraag hadden of tegen een probleem aanliepen, was hun supportteam snel beschikbaar en zeer behulpzaam. Hun reacties zijn niet alleen snel, maar ook duidelijk en oplossingsgericht. Het is geruststellend om te weten dat we op hen kunnen rekenen voor snelle en effectieve ondersteuning. Al met al zijn we buitengewoon tevreden met de koppeling van Snelstart met Shopify. Het heeft onze operationele efficiëntie verhoogd, onze administratieve lasten verminderd en ons in staat gesteld om onze focus te richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van ons bedrijf. We raden deze koppeling ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om hun webshop te integreren met hun administratiesysteem. De uitstekende support maakt het plaatje compleet en zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op snelle en deskundige hulp wanneer dat nodig is.

Using app

Over 1 year

Total reviews

3

Average rating

5.0

Developer Reply

Wat een prachtige review. Heel fijn te horen hoe de koppeling en support jullie helpt !

1 / 5 Share

May 14, 2024

Wat aanvankelijk veelbelovend leek als een oplossing voor bedrijfsadministratie, is helaas uitgemond in een bron van problemen. Een van de grootste struikelblokken is het gebrek aan synchronisatie van bijgewerkte bestellingen tussen Snelstart en Shopify. Het lijkt erop dat de app de bestellingen doorzet zodra ze als betaald (Paid) worden gemarkeerd in Shopify. Dit leidt tot een onnauwkeurige boekhouding voor bestellingen die wel al de status "paid" hebben, maar nog niet zijn afgehandeld (unfulfilled) in Shopify en waar een aanpassing gemaakt wordt nadat de bestelling is doorgezet naar Snelstart. De app zet namelijk maar 1x een bestelling door. Bovendien worden geannuleerde of terugbetaalde bestellingen niet automatisch bijgewerkt of verwijderd in Snelstart, tenzij je handmatig de instelling aanpast om "refunded" of "partially refunded" orders te verwerken. Dit gebrek aan automatisering is zeker een struikelblok en biedt geen bevredigende oplossing voor wie zijn boekhouding nauwkeurig wil bijhouden. Het lijkt erop dat er verbeteringen nodig zijn om de synchronisatie en verwerking van bestellingen tussen Snelstart en Shopify efficiënter en effectiever te maken.

Store

GOXXO

Using app

Over 2 years

Total reviews

1

Average rating

1.0

Developer Reply

Tja. Wij zetten bewust orders die wijzigen NIET nogmaals door naar de boekhouding. Accountants zijn hier juist blij mee omdat er op deze manier een zorgvuldige, controleerbare audittrail ontstaat. Refunds op orders lopen via het Shopify refund proces en worden indien gewenst netjes apart geboekt in de boekhouding. Orders waarbij achteraf extra of andere producten worden toegevoegd dienen via een nieuwe order of anders handmatig geboekt te worden. Wij vinden het echt spijtig voor de klant dat ze bij de configuratie van de koppeling niet ingesteld hadden de (partiële)refunds door te zetten. Nadat de klant hier achter was gekomen hebben we contact gezocht hoe we eea misschien met terugwerkende kracht konden herstellen. Helaas had de klant de koppeling al uitgeschakeld en geen behoefte dit verder op te volgen. Wij schrikken ervan dat een klant pas na maanden erachter komt, dat de refund optie niet was aangeklikt. Wij proberen zo proactief mogelijk via de online handleidingen, FAQs, dashboard en wekelijkse e-mails te communiceren, maar controle door de eindklant is en blijft belangrijk zdd de klant (liefst in de proefperiode) de koppeling kan finetunen.

All reviews

Sign up to receive AppNavigator updates

Find out when we add keyword-monitoring, review RSS feeds and more